Obții

Oricum ar fi, după orice sesiune de lucru sau după orice workshop - care pot fi privite și ca sesiuni de lucru extinse la nivel de grupuri – poate sa fie doar mai bine!

Fiindcă, din experienţa de până acum, rezultatele întotdeauna apar, indiferent de aşteptări.

Rezultate constatate:

  • Majoritatea clienţilor şi-au îmbunătăţit considerabil relaţiile cu diferite persoane: colegi, prieteni, membri de familie.
  • Aproape toți şi-au redus stresul în viaţa de zi cu zi, indiferent de tematica și scopul pe care și l-au propus în sesiunile de lucru.
  • Alţii şi-au identificat şi depăşit diferite blocaje sau limitări (în carieră, în afaceri, în căutarea unui partener, în rezolvarea unor adicţii etc).
  • Alţii şi-au "reparat" insomnii rezistente, mai vechi sau mai noi ori s-au împăcat cu trecutul propriu...
  • ...şi-au găsit resurse sa iasă din indecizie ori şi-au definit mai bine obiectivele şi căile lor de atingere...
  • ...ori s-au "vindecat" de somatizări (dureri, sangerări, ameţeli, stări de rău) neconfirmate medical. *)
  • Câteva fobii au fost eliminate.... şi multe altele. *)

Află acum, de aici, cum poți obține astfel de rezultate.

Sau contactează-mă direct, de aici.​

Și câteva testimoniale

“Înainte de culcare, am aplicat tehnicile de liniștire învățate azi... i am reusit să adorm doar în câteva minute, ceea ce e un record. Și am eliminat gândul negativ... MULTUMESC MULT !” (Marcela M., manager companie privată).

“Mulțumesc, Mircea! Ai har și transmiți binele. Mă simt foarte bine și linistită și plină de energie! Mă simt mai puternică, trăiesc starea de normal, mă simt capabilă să rezolv multe lucruri rămase neterminate și să îmi fac timp pentru cele care mă bucură!” (Tamara T., ex-manager firmă privată)

"Mulțumesc mult pentru tot, a fost o seară minunată, caldă și extrem de interesantă!! Felicitări!" (Carmen Bunaciu, antrenoare, înotătoare)

“O nouă descoperire. O experiență diferită, atipică, atractivă, unică... Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie această senzație finală! Sunt mulțumită și recunoscătoare ! Mulțumesc !!! (Corina T., manager marketing)

"A fost frumos și util, Mircea... Ești genial...transmiți...iar asta înseamnă tot ce poate fi mai bun pentru cei ce vor și simt că au de adus în experiența lor învățătură, claritate și lumină." (Gabriela T., psihoterapeut)

"A fost minunat! Aproape patru ore parcă “au zburat”, pur și simplu. Atât de intens, de instructiv a fost ce s-a întâmplat… " (Viorel M., mediator)

"Îți multumesc, Mircea! A fost minunat și aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire." (Irina G., Network Developer)

"Îți mulțumesc, Mircea! Pentru ceea ce mi-ai împărtășit și pentru revelațiile care ți se datorează. A fost o zi frumoasă, într-adevăr !” - Nicoleta P.

“A fost minunat și îți mulțumesc! A meritat să înfrunt viscolul!!!” - Oana.M

“Am învățat câteva tehnici foarte simple de relaxare, de somn ușor și de odihnă rapidă și energizare pe timpul zilei. A fost minunat!!! Mulțumesc.” - Anca F.