Declaratie protectie date personale

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Siteul web: http://www.transformari.ro/ apartine si este administrat de catre Caster Mircea PFA persoana juridica romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

  • telefonic: 0744311342
  • e-mail: Mircea@transformari.ro
  • Date fiscale: C.I.F.: 31133970; Nr. Reg. Comertului: F40/286/24.01.2013

Alte contacte utile: Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: tel 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, TransFormari (Caster Mircea PFA) isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor TransFormari (Caster Mircea PFA), astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor
  • pentru a furniza noutati despre produsele /serviciile oferite (gratuit);
  • trasmiterea altor noutati si a ofertelor ocazionale, prin newsletter;
  • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

TransFormari (Caster Mircea PFA) prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate si manuale si pentru rezolvarea solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de TransFormari (Caster Mircea PFA).

Este bine sa stiti ca refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date, ca si neacceptarea utilizarii lor in scopurile precizate de in clar, pot duce la  imposibilitatea furnizarii sau a ofertarii serviciilor / produselor catre dumneavoastra si/sau a optiunilor pe care le-ati selectat / comandat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care TransFormari (Caster Mircea PFA) si nu sunt comunicate nimanui altcuiva.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Va este poate util sa stiti ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nici-o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, si /sau daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte si vreti sa le modificati, va rugam sa trimiteti cat mai curand posibil o informare, pentru a remedia situatia, la adresa sa de email: Mircea@transformari.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicati nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Mircea Caster