Termeni si conditii

Termeni generali

TransFormari este denumirea comerciala a Caster Mircea PFA, persoana juridica cu sediul in București, sector 5, telefon: 0744311342, e-mail: Mircea@transformari.ro, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul F40/286/24.01.2013, C.I.F.: 31133970, reprezentata de Caster Mircea.

Va rog sa cititi termenii si conditiile din continuare cu atentie, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.transformari.ro, Caster Mircea PFA isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.transformari.ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site, in interes personal (efectuarea de cereri de informare online, descarcare de produse in oferta sau abonare la newsletter) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul sau parti ale acestui site in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Caster Mircea PFA, fara acordul prealabil scris al acestuia.

Intregul continut al acestui site (texte, fotografii, programe, elemente de grafica) este proprietatea Caster Mircea PFA  si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa-mi comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: Mircea@transformari.ro. Caster Mircea PFA va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Caster Mircea PFA exclusiv in scopul declarat al site-ului.

Nu sunteti obligat/a sa furnizati datele personale, insa refuzul poate face imposibila inregistrarea cererii dumneavoastra de primire de informatii, raspunsul la aceasta, descarcarea prodselor in oferta, sau abonarea dumneavoastra la Newsletter.

Caster Mircea PFA nu trimite mesaje nesolicitate clientilor / abonatilor / vizitatorilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele mele de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Pentru o mai buna si corecta informare a dumneavoastra, va solicit sa cititi aici si pagina Termeni de confidentialitate, care include Nota de informare privind protectia datelor personale si Politica de cookies.

Alti Termeni

Caster Mircea PFA verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Caster Mircea PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.